top of page

Lean&Bean start strategische samenwerking met Hubzway.


Vandaag, 17 augustus 2020 is het zover! De dag dat wij officieel van start gaan onze strategische samenwerking met Hubzway (https://www.hubzway.nl): #ConnectingEveryOneToEveryWay. Wij geloven in #meetbaar en #beheersbaar veranderen; #digitaletransformatieen #verandermanagement ondersteund door #verandermethodieken en o.a. #processmining.
DIGITALE TRANSFORMATIE

Digitale Transformatie is geen project, maar een verandering die nooit stopt zolang de organisatie bestaat. De stip op de horizon kunt u bereiken als de organisatie voortdurend procesprestaties verbetert via stapsgewijze en innovatieve technologische veranderingen en verbeteringen.

Wilt u:

 • die stip op de horizon eindelijk eens bereiken?

 • geen ellenlange sessies meer om de huidige processen in kaart te brengen?

 • meer tijd en focus kunnen leggen op het vergroten van klantwaarde en het verbeteren van uw processen?

 • meer of betere digitale vaardigheden?

 • inzicht in wat het begrip “digitaal transformeren” voor uw organisatie betekent?

 • dat de medewerkers bijdragen aan een van tevoren goed afgestemd eindproduct?

 • uw businessmodel aanpassen naar een meer digitale dienstverlening?

 • dat uw huidige softwaresystemen beter worden gebruikt?

 • optimaal profiteren van de kansen die RPA of AI bieden

 • minder tijd kwijt zijn met het zoeken naar schaarse expertise?

Laat dan onze inzet voor u werken. Wij begeleiden u in uw digitale transformatie en met de realisatie van klantwaarde en continu verbeteren op elk gewenst niveau en tempo. Wij bieden meetbaarheid en beheersbaarheid in:

 • Het verandertraject op de menskant

 • Het verandertraject op de technische kant

U hebt om uw doelen te behalen niet alle expertises continu nodig, maar het is wel fijn dat u op alle gebieden geholpen kunt worden als het zich aan dient. Ons high performance multidisciplinair expertise team met jarenlange ervaring ondersteunt, ontzorgt en helpt met het realiseren van uw ambities, door praktisch en resultaatgericht te werk te gaan. U kunt ons voor specifieke vraagstukken inzetten en wij kunnen uw verander-programma bemensen.

Wij zijn projectmanagers, programmamanagers, procesmanagers, processminers, enterprise architecten, servicemanagement specialisten, verandermanagers, Informatie managers Solution ontwikkelaars, interim afdelingshoofd, interim teamleiders. (Lean, Sixsigma, Agile, Continu Verbeteren)

WAAROM ONS ALS TEAM?

Wij zijn zelf-organiserend en hebben ieder onze eigen skills. We vullen elkaar aan en leveren op die manier succesvolle projecten en programma’s op. Wij werken kort cyclisch en meten onze inzet af aan de behaalde resultaten. Hierdoor kunt u meer kennis en kunde toepassen met minder mensen.

ONZE FILOSOFIE

Om te komen tot meetbaar en beheersbaar veranderen gebruiken wij bewezen methodieken en best practise uit de praktijk. Hubzway verzorgt een meetbaar verandertraject met dashboards, voortgangsrapportages, besluitmomenten, impact van de ingezette verandering. Hubzway verandert op basis van commitment, zowel top-down en bottom up. Dit garandeert verandering dat wordt omarmd in plaats van gevreesd: een kans in plaats van als een bedreiging.

Onze kernwaarden zijn:

 • Empathie: de mate waarin je je kunt inleven in andere mensen, methoden en gedragingen. Omarm de excuses. Neem actie en wordt de regisseur van verandering.

 • Inclusief: Wij zijn een gebalanceerde afspiegeling van de bevolking. Er zijn meerdere wegen naar een oplossing. Hou een brede blik. Voorkom koker visie.

 • Simpel: dienstverlening gebaseerd op feiten, waarheden, bewijs en werkelijkheid. Reduceren van complexiteit met bewezen methoden, technieken en tools


27 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page